Waarom zijn de nieuwste OLED tv’s van LG zo populair? Lees hier meer over de modellen in 2021

De Gallery lijn van OLED TV’s van LG heeft misschien geen decorbewuste magnetische frames die je kunt toevoegen – want je kunt het nergens kwijt. Met vrijwel geen opening van muur tot scherm behoren de Gallery-modellen tot de dunste TV’s die we ooit hebben gezien. De meegeleverde wandmontage zorgt ervoor dat de TV vlak blijft zonder dat er iets in de muur hoeft te worden uitgespaard. Meer weten? Lees dan alles op de pagina over LG televisies.

Wat is het nadeel van nieuwe OLED televisies van LG?

Het enige nadeel: OLED’s zijn prijzig. Of, ze waren prijzig. Het goede nieuws is dat de prijzen van OLED’s eindelijk beginnen te normaliseren en LG levert een van de beste foto’s die we ooit hebben gezien, tegen een betaalbare prijs. Ga naar LG’s “C” serie OLED 4K, UHD / HDR Smart TV die, volgens de Consumer Reports, “een van de beste TV’s is die we tot nu toe hebben getest… met een uitstekend high-definition beeld, uitstekende UHD-prestaties en een uitstekend geluid”. En we zijn het ermee eens.

Wat zijn de nadelen van nieuwe LG televisies?

Het enige waar we niet zo gek op zijn: aangezien de TV ontworpen is voor wandmontage, wordt hij niet geleverd met een standaard of voetjes voor bureaubladtoepassingen. Ze moeten apart worden aangeschaft. Maar eerlijk gezegd is dat het hele punt van deze TV. Hij is bedoeld om te worden gemonteerd, en alles aan het ontwerp is gericht op een naadloze, vlakke, wandgemonteerde ervaring, en de mens ziet er goed uit!

Met een ongelofelijke beeldkwaliteit en een prachtig glas-op-muur design heeft LG met deze TV echt een grote hit gemaakt. Mis het 77-inch schermformaat niet. Het is het helemaal waard! Weet je al wat voor model je wil kiezen? De televisies met een 8K resolutie zijn erg populair op dit moment.

De nieuwste LG televisie heeft een hoepel nieuwe functies

De LG CX-serie, levert superieur contrast en off-viewing hoeken, verbeterde beeldprocessor, en een slank ontwerp vol met functies. LG’s apps voor Netflix, Amazon, Disney Plus en Vudu ondersteunen allemaal Dolby Vision en Dolby Atmos. Het heeft Apple TV en ondersteunt Apple AirPlay2 voor het eenvoudig spiegelen van het scherm van uw smartphone of laptop, en LG’s TV’s zijn nog steeds de enige apparaten waarmee u zowel Google Assistant als Amazon Alexa kunt gebruiken.

Als u niet van stembesturing houdt, kunt u met de afstandsbediening de beweging van uw hand volgen. Het scrollwiel is ook zeer geschikt om door apps te bewegen. LG’s CX is zonder twijfel het beste compromis tussen beeld en geld, of de “best-bang-for-your-buck”.

Published
Categorized as Tech

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *